Comfort voor de oren

Comfort voor de oren

Uw gehoor is even uniek als uw vingerafdruk

Kleine details kunnen een groot verschil maken. Een lach, het geluid van de regen, het gefluit van vogels; het zijn de subtiele nuances die elk moment uniek maken en u in verbinding brengen met de wereld rondom u. Om dezelfde reden is een gehoorverlies nooit alleen een gehoorverlies. Het heeft ook een impact op uw levenskwaliteit.

Daarom is gehoorzorg bij Audika even uniek als uw gehoor. Zij doen er alles aan om een gepersonaliseerde oplossing te bieden voor uw individuele gehoorprobleem. Vanaf de eerste hoortest tot de nazorg van uw hoortoestellen lang daarna, Audika staat bij iedere stap voor u klaar.

Gratis hoortest

Heeft u steeds meer moeite om gesprekken te volgen? Klinken sommige geluiden niet meer zoals voorheen? Net zoals u regelmatig uw ogen laat testen, zou ook een hoortest deel van uw jaarlijkse gezondheidscontrole moeten uitmaken. Indien u twijfels heeft over uw gehoor, dan kan u gemakkelijk uw gratis hoortest zelf online boeken.

Hoortoestellen

Bij Audika kan u terecht voor verschillende soorten hoortoestellen, afhankelijk van het type en de mate van uw gehoorverlies, uw levensstijl en uw budget. Samen met u gaat een audioloog van Audika op zoek naar een hooroplossing die het beste bij u past. U mag steeds een hoortoestel gedurende 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen bij u thuis.

Gehoorbescherming op maat

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van gehoorschade ten gevolge van een te luide omgeving. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen om uw gehoor eenvoudig te beschermen.

Het ene paar oordoppen is echter het andere niet. Daarom vindt u bij Audika gehoorbescherming – universele oordoppen of op maat gemaakt –  die u kunt dragen bij het luisteren naar luide muziek, tijdens het zwemmen, voor het klussen, etc.

Gezondheidsprogramma

Gehoorverlies staat nog niet hoog genoeg op de gezondheidsagenda. Het is dan een sluimerend probleem dat we vaak te laat opmerken of zelfs helemaal negeren.

Nog niet helemaal overtuigd of wil u zelf thuis eens uw gehoor testen? Check zeker ook de online hoortest op de site van onze partner Audika.


Of kom uiteraard gewoon langs in Comfortcenter! Elke hoortest (ook in Comfortcenter) is volledig gratis en vrijblijvend.

 

logo